Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Yecon Technology Co., LTD 86-755-23009116 zhouy@yecon-tech.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Shenzhen Yecon Technology Co., LTD Bedrijfsprofiel

Shenzhen Yecon Technology Co., LTD
 • Type Business

  Fabrikant

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Oceanië

 • Merken

  Yecon

 • Aantal werknemers

  100~200

 • Jaarlijkse omzet

  5000000-8000000

 • Opgericht Jaar

  2015

 • Export pct

  80% - 90%

 • Klanten bediend

  ODM/OEM

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-755-23009116

Inleiding

Yecon is een professionele fabrikant wat zich in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst van de tijdopkomst van de gezichtserkenning, toegangsbeheerterminals, de handbediende biometrische, eindoplossingen van RFID zoals tijdopkomst, toegangsbeheer, deursloten, lezers en modules specialiseerde. Met een industrie-leidend ervaren R&D-team en productie hoofdkantoren in Shenzhen, Yecon-heeft de technologie een reeks van geavanceerd materiaal met inbegrip van SMT, Terugvloeiing, RÖNTGENSTRAAL geïntroduceerd. Bovendien hebben wij Ce, ROHS, FCC certificaten verkregen, is ISO9001 ook inbegrepen. De Yeconproducten hebben over de hele wereld gediend, en onze takken overzee is in aanbouw. Wij verbeteren constant onze technologische vermogen, operationele efficiëntie en productkwaliteit. Onze waardevolste activa zijn onze korpsen van bekwame en ervaren beroeps. Wij zijn trots om vele belangrijke technologen in China tewerk te stellen. Onze visie moet de belangrijke leverancier van de wereld van intelligente producten worden en de oplossingen, Onze opdracht is gebruikskunstmatige intelligentie om bedrijfsbehoeften op te lossen, is onze kernwaarden Integriteit, innovatie, verantwoordelijkheid, beroeps, team en strijd. OEM ODM wordt ook verkozen door ons. Hetzij selecterend een huidig product van onze catalogus of inroepend techniekhulp voor uw toepassing, kunt u aan onze klantenservice over uw sourcing vereisten spreken. Het is tevreden en welkom geheten uw om te worden onderzoekt.

                                China Shenzhen Yecon Technology Co., LTD Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

De Yecontechnologie is de belangrijke slimme de terminal en de oplossingsleverancier van de wereld in AI de intelligente hardwareindustrie. Yecon is een professionele fabrikant wat zich in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst van de tijdopkomst van de gezichtserkenning, toegangsbeheerterminals, de handbediende biometrische, eindoplossingen van RFID zoals tijdopkomst, toegangsbeheer, deursloten, lezers en modules specialiseerde. Met een industrie-leidend ervaren R&D-team en productie hoofdkantoren in Shenzhen, Yecon-heeft de technologie een reeks van geavanceerd materiaal met inbegrip van SMT, Terugvloeiing, RÖNTGENSTRAAL geïntroduceerd. Bovendien hebben wij Ce, ROHS, FCC certificaten verkregen, is ISO9001 ook inbegrepen. De Yeconproducten hebben over de hele wereld gediend, en onze takken overzee is in aanbouw. Wij verbeteren constant onze technologische vermogen, operationele efficiëntie en productkwaliteit. Onze waardevolste activa zijn onze korpsen van bekwame en ervaren beroeps. Wij zijn trots om vele belangrijke technologen in China tewerk te stellen. Onze visie moet de belangrijke leverancier van de wereld van intelligente producten worden en de oplossingen, Onze opdracht is gebruikskunstmatige intelligentie om bedrijfsbehoeften op te lossen, is onze kernwaarden Integriteit, innovatie, verantwoordelijkheid, beroeps, team en strijd. OEM ODM wordt ook verkozen door ons. Hetzij selecterend een huidig product van onze catalogus of inroepend techniekhulp voor uw toepassing, kunt u aan onze klantenservice over uw sourcing vereisten spreken. Het is tevreden en welkom geheten uw om te worden onderzoekt.

Dienst

Het Systeem van het hotelToegangsbeheer

China Shenzhen Yecon Technology Co., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Slim Communautair Toegangsbeheersysteem

 

China Shenzhen Yecon Technology Co., LTD Bedrijfsprofiel 1

Temperatuurmeting + Gezichtserkenning

China Shenzhen Yecon Technology Co., LTD Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

Ons Team

China Shenzhen Yecon Technology Co., LTD Bedrijfsprofiel 0